Thones fina pappa

170819-1

Idag måste vi gratulera Thones fina pappa Trazzel, J LPI LPII Höstglädjens Hearts Burst Info Fire som haft en toppenhelg på SSRK:s utställning i Visby. Igår fick han Excellent och vann jaktklassen med CK, och blev dessutom placerad som 3:e bästa hane med reserv-cert! Dagen var inte slut där utan han skulle även in i jaktklassfinalen, där han blev BIS-2 jaktklass!

Det blev nästan en repris idag. Excellent och klassvinst med CK i jaktklass, men ingen placering i bästa hanhundsklass. Som jag förstod det på matte Cattis så hamnade han precis utanför placering. Även idag skulle han in i jaktklassfinalen, och blev BIS-2 jaktklass igen!

Så himla roligt! Grattis Cattis och Trazzel!

Idag är det förresten 3 år sedan jag och Thyra åkte ner till Oskarshamn och hämtade Trazzel vid färjan, och sedan bodde han hos oss i en vecka medan Thone och hennes syskon blev till.

6 maj, 2018 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Thones fina pappa”

  1. Micke:

    Det var en lång vecka utan han .

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: