Lugn vecka

180518

Den här veckan har hundarna bara fått vara hundar. I måndags var ju jag, Evelina och Thyra i Jönköping och det var väldigt skönt att göra ingenting i tisdags när jag var ledig. Sen så stod det jobb på schemat, 07.00-16.00, både onsdag och torsdag, så idag blev det en repris av tisdagen.

Imorgon står det jobb på schemat igen, och sen efter jobbet blir det att åka hem och bada Lhine och Thone för på söndag ska vi på en inofficiell hundutställning. Det ska bli jättekul! Jag kommer inte riktigt ihåg när Lhine blev ställd senast, men det var nog i augusti 2013. Hon gör debut i veteranklass, som 11-åring.

18 maj, 2018 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: