Nybadad och fin

170830
Thyra, FDI FDII HTMI LPI LPII LPIII LPELIT SE FREECH FI LCH SE LCH Höstglädjens Golden Dream 13 år.

Imorgon ska Thyra till veterinären för att kolla upp en svullnad hon har på hasleden. Hon har en gammal skada där, som under flera år svullnat upp lite grann emellanåt. Det har knappt varit synligt och varit mjukt, men nu har det blivit som en stor knöl och den verkar inte vilja gå tillbaka.

För att se lite fräsch och fin ut inför veterinärbesöket så fick Thyra ett bad igår och fick sedan sova med en t-shirt på sig, och vad fin hon blev! Det var en helt annan hund under t-shirten imorse när jag tog av den. Thyras päls håller på och gör sig redo för fällning, så igår stod den åt alla håll och hon hade småsmå kockor i hela pälsen. Nu ligger den så slätt och fint över kroppen. Hennes framben måste jag dock torka av, för jag var osmart och gav hundarna bruna oxöron idag så Thyra ser blodig ut.

Nu ikväll fick Lenny följa med ut och hjälpa till att försöka ta en ståbild på Thyra, och det är faktiskt han som har ställt henne och jag som tagit bilden. Eller ja, Thyra har ingen aning om att hon är uppställd. Det går inte att ställa henne, utan henne får man lura, så Lenny fick stå och lattja med en frolicpåse för att hon skulle stå och tigga fint.

30 augusti, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: