Årets första riktiga bad

170620-2Thone.

Jag har länge vetat att det ska finnas en liten sjö här i närheten, och jag har varit där ett par gånger för en massa år sen. Under de två åren vi bott här har jag inte tagit reda på hur man hittar dit, men idag klickade jag på en platstagg på en bild på Facebook och så visade Google maps vägen dit. Efter att jag och hundarna lämnat Evelina på förskolan och tagit en promenad så hoppade vi in i bilen och åkte dit.

170620-3Lhine, hunden som önskar att hon vore en säl.

Först tog jag bara ut Thone, för tillsammans med Lhine så blir det mesta kaos. Lhine är en sån där hund som ser så oskyldig ut, men ofta är det hon som drar igång grejer. Thone tyckte det var jätteroligt att få bada, och hon både skuttade omkring på det grunda och simmade ut en bit.

170620-1
Lilla Thyra.

Efter en stund gick vi upp till bilen och hämtade Thyra och Lhine också. Lhine som är ett riktigt baddjur skyndade ner i vattnet, och gick inte upp förrän jag sa åt henne att komma upp. Vad hon simmade, och hon fick med sig Thone ut också. Thyra däremot, hon nöjde sig med att plaska i kanten idag. Om hon ska simma så behöver nog hon få vara själv, och kanske ha något att apportera.

20 juni, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: