Thone 20 månader


Thone, RLD N RLD F Höstglädjens Gleam Of Golden Dream.

Ja, idag fyller lilla Thonelutten 20 månader! Bus, fotografering och lydnadsträning med barnvagnsmaffian här i Lambohov stod på schemat, men det blev inte mycket av något utav det. Det har varit svinkallt och blåsigt, och så har det snöat hela dagen. Usch! Träningen blev inställd, och att vara ute och ta kort gick knappt. Dels så var alla snöflingor ivägen, och det blev så kallt om fingrarna att jag knappt kunde trycka på avtryckaren.

Jag tänkte att jag skulle ta och nämna några ord om Thone, för det är nog ett tag sedan jag gjorde det. Hon är iallafall min lilla skugga, och just nu ligger hon under min stol – som vanligt. När Evelina vaknar så tassar hon tätt efter mig och lägger sig i sängen medan jag försöker få Evelina att somna om. Hon sover i fotändan på min sida av sängen varje natt, och är en riktig mattegris.

Hon är mycket hund, men samtidigt väldigt enkel. Det är jätteroligt att träna med henne och det ska bli intressant att se vad vi kommer hitta på framöver. Vi har inga direkta planer, utan har väl tänkt ta en sak i taget. Det vi tränar mest just nu är lydnaden, och målet jag har satt upp där är att vi ska ta LD Startklass (varför heter det inte bara LD S?) till att börja med. Jag satt faktiskt och tittade efter tävlingar igår, men nu när det blev vinter igen känns debuten lite längre bort. Vi har ingen brådska någonstans, så jag tänker inte tvinga ut mig själv för att träna och frysa sönder fingrarna.

Förutom att hon är en jättetrevlig hund på alla sätt, så tycker jag att hon är jätteläcker! Just nu är hon i full päls också… Hennes huvud tycker jag bara är så fint, och då är jag väldigt fixerad vid huvuden. Känslomässigt så är hon och nosar Thyra i hasorna. När jag är iväg med bara Thone så glömmer jag av mig ibland och tänker att det är Thyra jag har med mig. Det ni!

7 mars, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: