Vilse i smartphonedjungeln

Min mobiltelefon, eller smartphone som det kanske heter egentligen, den är jag bara så himla trött på! Den tjatar hela tiden om att minnet är fullt, och det är det också eftersom att den är full med en massa appar som jag varken använder eller vill ha. I förra veckan så kraschade kameran också…

Även om en mobilkameran inte tar jättebra bilder så måste man ju ha den! Mobilen är ju alltid närmast till hands, och det blir ju ett antal bilder och filmer på Evelina och hundarna. Som sagt, inte de bästa, men sånt som ändå är kul att ha som minne.

Jag har bara haft min nuvarande mobil i 10 månader, men det är ju uppenbarligen dags att skaffa en ny igen. Fram till idag visste jag vad jag skulle ha för ny mobil, men när jag var i butik och skulle ta ut en ny så visade det sig att jag fått fel prisuppgift från kundservice.

Det blev att åka hem utan en ny mobil, för jag orkade inte försöka hitta någon annan och stackars Evelina hade hög feber. Jag trodde det skulle gå snabbt och lätt att ta ut en ny mobil, och tänkte passa på när vi ändå var iväg för att köpa en örontemp. Men, det blev ju inte som jag hade tänkt. Jag får stå ut med min efterblivna mobil tills jag kommer på vad jag vill ha istället för den som jag ville ha men inte har råd med.

1 februari, 2017 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: