Evelina 13 månader

För ett år sedan gjorde inte Evelina mycket mer än åt och sov, och nu är det full rulle hela dagarna. Hon ser och lär, och hittar på en massa små hyss. I fredags hittade hon on/off-knappen på tv, så det är inte långa stunder vi får titta på den innan hennes armar som helt plötsligt blivit jättelånga sträcker sig efter knappen på sidan.

Öppna och stänga saker tycker hon är jättekul, och likaså att stapla saker på varandra och plocka ur saker från lådor och kartongen för att sedan plocka i dom igen. Hon bubblar och låter mest hela tiden, säger ofta ”Ditta!” och ”T-t-t-a!” och har nyligen börjat röra mer på tungan och säger något som låter som ”La-di-la-la-la”. Hon härmar oss gärna när vi smackar eller klickar med tungan, och klappar glatt med händerna när vi sjunger ”Klappa händer när du är riktigt glad…”.

På måndag börjar ett nytt kapitel i hennes liv, och vårat också förstås. Då är det nämligen dags för inskolning på förskolan! Just nu tycker jag att det ska bli roligt, och jag hoppas att Evelina kommer tycka det samma. Jag trodde att jag skulle missa den första inskolningsdagen, men jag har sån tur att jag hinner vara med i 1 1/2 timme innan det är dags för mig att åka och jobba.

11 augusti, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: