Sista dagen som 0-åring

Det känns inte riktigt klokt, men imorgon fyller vår lilla tjej 1 år! Var tog tiden vägen? Idag har vi iallafall haft en tjuvstart på 1-årsfirandet, och haft kalas i Hälla hos mormor och morfar tillsammans med morbror, gammelmoster och gammelmormor. Evelina förstod inte så mycket av paketöppningen, men blev väldigt glad för alla sina presenter. Hon fick bland annat en lära-gå-vagn, ett lektält, ett lekbord och ett bidrag till spargrisen.

Mormor och morfar fixade maten och jag gjorde efterrätten, så först blev det grillat och sedan rabarberpaj. Evelina fick smaka förstås, så hon satt och pillade i sig grönsaker, pommes och kött. En sked med bearnaisesås fick hon tag på också. Rabarberpaj var ingen favorit, men vi hade med oss hennes favorit – en banan!

Evelina höll igång nästan hela tiden från att vi kom dit tills att vi skulle åka hem, förutom en kort tupplur i morfars famn. Sedan var det full fart på henne i bilen, men fem minuter innan vi var hemma så slocknade hon och sover än. Hon brukar alltid vakna när man lyfter ut henne ur bilen, men nu är hon väl helt slut efter kalaset. Lenny och jag har väsnats ute i köket, och gjort klart tårtan inför morgondagens kalas, och inte ens det har hon vaknat av.

10 juli, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: