Lilla Rhiva och lilla Wilmer


Rhiva, FDI FDII LPI RLD N Höstglädjens Call On Private Line.

Igår var det 4 år sedan Rhiva och brorsan Wilmer gjorde sina debuter i valpklass på officiell utställning, ganska precis 6 månader fyllda. Wilmer vann sin klass, dock utan HP för domaren tyckte att han var för instabil i sina rörelser för tillfället, och Rhiva vann sin klass med HP. Vi stannade inte kvar till finalerna då utställningen var i Österbybruk och vi hade ett par timmars bilresa hem.

Idag har Wilmer flera CK:n och ett R-CACIB från officiella utställningar och ett BIS från inofficiella utställningar. Rhiva ställdes sex gånger i valpklass på officiella utställningar, som resulterade i 5 x BIR-valp och 1 x BIM-valp. Två gånger blev hon även utplockad i BIS-finalen. Två CK:n hann hon få också, i junior- och unghundsklass. Inofficiellt blev hon BIS valpklass I, BIS valpklass II och BIS-valp på en av GRK:s utställningar.


Wilmer, LPI LPII RLD N SE VCH Höstglädjens Line Written In Winter.

27 maj, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: