Minimodellen


Foto: Brandwold Photography
http://www.brandwold.se

Jag, Lenny och Evelina har varit iväg på något jätteroligt idag. Hundarna var också med, men fick bara sitta i bilen och komma ut på en rastning. Vi har iallafall varit uppe i Täby där Terese som har Brandwold Photography ville låna Evelina till en fotografering! Det var en bit att åka, men inget vi ville missa.

I veckan kändes det ju dock som om fotograferingen inte skulle kunna bli av, men i torsdags verkade febern vända neråt för att igår vara helt borta. Evelina var pigg imorse, och sov duktigt hela vägen upp till Täby. Innan fotograferingen började så ålade hon nyfiket omkring på golvet och verkade tycka att allt var jättespännande.

Evelina blev fotad med två olika rekvisitor och sedan i en jättefin klänning och supersöt kjol. Sen började hennes energi ta slut och hon blev ledsen. Vi tog en liten paus, hon fick lite saft och fruktpuré och fick sedan byta kläder igen för att bli fotad mot en annan bakgrund. Tyvärr gick det inte locka fram den glada och busiga Evelina igen, utan hon ville bara vara i famnen.

Det kändes lite tråkigt, men Terese var redan klar med de bilderna hon ville ha och egentligen skulle vi inte ens haft med kläderna hon har på bilden ovan, utan det var något jag slängde ner i väskan i sista sekund innan vi åkte.

Evelina sov hela vägen hem också, så när vi kom hem trodde jag att hon skulle vara vaken länge och busa men när jag tog upp henne ur babyskyddet och lade henne på vardagsrummet för att gå och göra en flaska ersättning åt henne så kunde hon tänka sig att somna om igen. Då tog jag en temp på henne bara för att kolla så att hon inte hade feber igen, och den låg på 39.2!

Lilla pluttan. Inte konstigt att hon blev trött och ledsen under fotograferingen. Känner mig lite som världens hemskaste mamma, men hur skulle jag kunna veta att hon skulle få feber igen? Jag kunde väl tagit en temp på henne imorse, men igår var hon ju feberfri och sov gott under natten samt var sitt vanliga jag imorse.

Terese har redan hunnit gå igenom bilderna och skickat ett helt gäng till oss. Någon som är nyfiken på dom?

16 april, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: