Usch vilken dag


23 mars 2013, Rhiva 16 månader.

Jag var trött i måndags och jättetrött igår, och trodde det berodde på att Evelina tyckte det var dags att gå upp vid 5-tiden. Igår somnade jag en stund på förmiddagen innan Lenny åkte och jobbade, och sen på kvällen somnade jag och Evelina ihop i soffan. Det är inte riktigt min grej att sova under dagtid, och när Evelina sover brukar jag passa på att få lite vettiga saker gjorda.

Trots det jag sov under förmiddagen och kvällen så kröp jag ändå ner i sängen vid 21-tiden igår, och hoppade över min kvällsrutin. Innan jag går och lägger mig brukar jag plocka ordning så att det ser lite rent och snyggt ut när jag går upp nästa morgon, men igår orkade jag liksom inte. Det var inte så lätt att somna, men så hade jag ju redan sovit ett par timmar också. Till slut somnade jag, men låg typ halvvaken och mådde skit rent ut sagt. Ont i magen och kroppen.

Imorse kändes det inte ett dugg bättre, och jag hade jätteont i mage, rygg, leder och mådde illa. Varför jag mådde som jag gjorde förstod jag inte, men jag fick köra upp Lenny och tala om att idag kan inte jag vara en bra mamma åt Evelina. Han mådde inte heller bra, men ändå bättre än mig. Hela långa morgonen låg han i soffan och jag på golvet, medan Evelina busade omkring på golvet. Jag knaprade värktabletter och försökte sova bort värken.

Jag vill bara få bli pigg och kry igen. Kunna ta hand om Evelina, gå en promenad och träna med hundarna. Framåt eftermiddagen kom svaret på varför jag mådde som jag gjorde… Magsjuka! Då var det ju bara att ge upp hoppet om den här dagen och krypa ner i sängen…

23 mars, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: