Vilodag


Det var svårt att åka ifrån den här lilla damen i helgen, och de fem milen hem var jättelånga!

Efter den här helgen, med apportering i fredags, lydnad i lördags och specialsök igår, tyckte jag att det var väldigt lämpligt att ha en vilodag idag. Thone har otroligt nog varit lika pigg som vanligt, och varit väldigt sugen på att få träna, men det är nog nyttigt för henne att få vila huvudet och ta in allt som vi gjort under helgen.

Jag som åkte på en förkylning i lördags kväll behövde också få ha en vilodag, och gosa ikapp med Evelina. Vi har snorat ihop idag och medan jag försökt vila i soffan, vilket är lättare sagt än gjort, har hon kravlat omkring och busat på golvet. Vardagsrummet är väl så bebissäkrat som det kan vara, men man får ändå jaga efter henne ett antal gånger om dagen när hon ålar in bakom soffan, river kompostgaller eller rymmer ut i hallen när det är öppet ut dit så hundarna också kan vara med i vardagsrummet.


Vem behöver dyra leksaker när det finns snusdosor?

29 februari, 2016 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: