Två dagar kvar till jul…

… och nu ligger alla Evelinas paket inslagna under julgranen. Det sista slogs in idag, då jag var tvungen att åka och byta ett par byxor för andra gången. Köpte dom först i storlek 68, som kändes jättestora när hon fick prova dom här hemma. Bytte då till storlek 62, som satt för bra istället och säkert lär vara för små efter en tvätt. Idag var vi alltså och bytte till storlek 68, igen. Hon i kassan skrattade lite, men sa att jag fick komma tillbaka hur många gånger jag ville.

Det paketet och ett annat mjukt paket kommer hon få öppna på julaftonsmorgonen, för jag har förstås köpt henne en fin juloutfit! Förhoppningen är att kläderna inte ska få värre fläckar än att de går bort i tvättmaskinen, så att jag kan låta någon annan mamma fynda dom till lite lägre pris nästa år.

Vi hade inte tänkt köpa så mycket till Evelina i år, eftersom att hon är så liten, men jag råkade köpa 11 stycken! De hade 3 för 2 på både H&M och Kappahl, vilket passade väldigt bra både för plånboken och Evelinas klädlåda. Storlek 62 är det bara att rensa bort nu, och hon har inte många plagg alls i storlek 68.

Evelina har även börjat visa ett stort föremålsintresse, om det heter så när det handlar om bebisar, så en leksak till henne fick det bli också när vi var och handlade till Lennys syskonbarn. Sen hittade jag en annons på Blocket med jättefina begagnade leksaker, som annars är svindyra, som jag inte kunde låta bli att köpa. Jag köpte faktiskt inte alla som var med i annonsen, utan lämnade kvar två stycken. Jag tror och hoppas att alla leksakerna kommer bli väldigt populära!

Några hundklappar ligger det faktiskt inte under julgranen i år. Några nya leksaker behövs inte, för det finns hur många som helst i en låda i hallen där jag kan stoppa undan de gamla och plocka fram ”nya” lite nu och då. Jag ska dock åka och köpa ett gäng märgben till dom imorgon. För helt utan julklappar kan jag ju inte låta dom vara! Självklart måste de slås in också. Det blir förstås intressant att se vad Thone kommer tycka om att öppna paket.

22 december, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Två dagar kvar till jul…”

  1. Annica:

    Förstår att det är kul att köpa julklappar till en sån fin tjej som Evelina. Passa på när det är billigt med kläder. Hon är ju liten bara en gång och det är ju eran första jul. God Jul!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: