10 veckor

Jag har sagt det förut och säger det igen, kan någon stoppa tiden? Idag fyller Evelina redan 10 veckor! Trots att allt inte har varit en dans på rosor sedan hon föddes så känns det som att dagarna och veckorna bara har sprungit förbi. Ibland vill jag vrida tillbaka tiden, fast ändå inte. Snabbspola framåt vill jag definitivt inte iallafall, utan försöker ha en stund varje dag där jag stänger ute allt annat och bara tittar på henne och njuter.

Det är sjukt vad mycket som händer på 10 veckor, 2 kilon och 7 centimeter. Jag kan liksom inte fatta hur liten och lätt hon var när hon föddes. Tiden har verkligen gått för fort. Ibland saknar jag den där nyfödda lilla Evelinan, men jag saknar absolut inte hur min kropp mådde den första tiden.

För varje dag som går så blir Evelina bara roligare och roligare. Hon lyssnar och smilar när man pratar med henne, gör gulliga ljud, tittar på saker och är väldigt med. Något som hon har börjat med nyligen, och som jag tycker är väldigt gulligt, är att stoppa saker i munnen. Igår när vi varit på Lindex och köpt en mössa för pengen hon fått av sin gammelmormor så fick hon tag på den med händerna och satt och sultade på den i babyskyddet. Hon har även väldigt gulliga konversationer med humlan som hänger på babyskyddets handtag när vi är ute och åker.

19 september, 2015 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “10 veckor”

  1. Anna med flock:

    Känner likadant, tiden springer iväg och jag försöker stanna upp och ta vara på alla dagar (även om alla dagar inte är en dans på rosor när man är mitt uppe i utvecklingssprång och ökningsperioder). Theo är väl ca en månad äldre än Evelina? Det är en rolig period nu, känns som det kommer nya färdigheter hela tiden 🙂

  2. Linnéa:

    Oj vad hon är lik dig! 🙂

  3. Åsa:

    Jättefin är hon!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: