Strutis är pigg och glad igen!

Igår vad jag och köpte en ny flaska med klorhexidin till Lhine, och fick lära mig att de finns i olika styrkor. Den jag hade hemma var tydligen jättemesig, och den nya åtta gånger så stark eller vad man ska säga. Inte konstigt att såren inte blivit bättre. Jag hade liksom lika gärna kunna låta bli att tvätta alls. Imorse, efter två tvättar med det nya klorhexidinet igår, så såg det redan mycket bättre ut!

Det märktes på Lhine också, för hon hade tid att böka och stöka efter frukosten istället för att försöka smita iväg och slicka på såren. Ett tag kändes det som att vi kanske skulle behöva åka till veterinären, men så känns det inte längre och det är jag himla glad för. Under kvällen har Lhine varit med och röjt med sin tratt när Thyra och Rhiva har fart omkring med varsin stor boll i vardagsrummet.

Förutom att Lhine får fortsätta ha tratten ett tag till så är allt som vanligt igen.

7 november, 2014 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Strutis är pigg och glad igen!”

  1. Carin:

    Vad skönt att det går åt rätt håll!

  2. Cattis:

    Cozmos har fått det i huvudet, Nemo är däremot mycket snäll och vill tvätta honom.

  3. Sara, Tosse och Vittra:

    Bara man inte använder sprit hälsar Vittra!!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: