Film: Mamma och Ingrid kör igenom lydnadsklass elit

Idag har jag och mamma varit och tränat ihop på Linköpings BK. Jag hade med mig videokameran och passade på att filma medan jag kommenderade mamma och Ingrid genom lydnadsklass elit. Ingrid är en väldigt fin lydnadshund tycker jag, och i mina ögon är det en fröjd att se henne på planen.

4 juli, 2013 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Film: Mamma och Ingrid kör igenom lydnadsklass elit”

 1. Anna @ Rocktassar:

  Hehe, ja vi har varit med längre men vi har nog inte tävlat lika många gånger 😉
  Jag bor ju lite dumt till, som vi pratade om.. Det är ju Karlstad 1 eller 2 ggr per år, sen är det minst 3 h enkel resa. Först iår vi ”satsat” på att åka på fler tävlingar 🙂

  Är skräckförtjust inför Linköping också, trean känns mer eller mindre livsfarlig, även om det ska bli kul.. Men farligt, men kul, men farligt… men kul… osv 😉

 2. Anna @ Rocktassar:

  Jättehärlig film! 😀

 3. Anna @ Rocktassar:

  Hon ser busig ut i blicken 😉

  *ska sluta attackkommentera nu* 😉

 4. Anna @ Rocktassar:

  Åh, jag tyckte väl hon var lik Thyra, men vågade inte säga nåt ifall jag var HELT ute och cyklade 😉

  Jajjemän, det blir – tack vare vår pratkväll – freestyle 😉 Så tack för hjälpen! 🙂 HTM:en tänker jag lite på vid sidan av, och tanken är väl att starta HTM3 i år också, men jag satsar på FS först. Känns som att det kan bli ett roligt program, men det är jättenervöst att starta ny klass..

 5. Sara:

  Hon är helt underbar!! Det där är en riktig golden!

 6. Emma, Loke & Vilja:

  Vad duktig dom är!! 😀

 7. Sussie:

  Men sååå duktiga! Er kennel måste ju ha världens bästa allroundgoldens!!!!! 😀 Dem kan ju ALLT 😀

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: