Spring och bus i snön

Frågade Lenny i veckan om vi inte skulle kunna åka iväg och släppa hundarna någonstans idag efter jobbet, och så blev det! När jag kom hem blev det att byta om och ta på en massa kläder, eftersom att det var svinkallt, och så tog vi bilen och letade efter ett bra ställe. Det skulle vara stort och öppet så att vi kunde ha bra översikt eftersom att Rhiva täcker väldigt mycket mark på kort tid när hon springer lös.

Till slut hittade vi ett bra fält där Rhiva fick gå i koppel en liten bit så att vi kom bort från vägen, och sen släpptes hon fri. Vad hon sprang. Tjoho, så underbart att vara fri! Underbart för mig också att verkligen kunna låta henne få rusa ordentligt. En brunn mitt ute på fältet fångade hennes intresse, och jag tänkte bara att spring dit du.

Tanken från början var väl att ta en promenad över fältet och sedan gå tillbaka längs vägen, men Lenny ville ha kameran och satte sig ner i snön, så  jag gick och sprang kors och tvärs, hela tiden i motsatt håll som Rhiva sprang. En gång fick även Lenny resa sig och springa iväg, när Rhiva fick vittring på något i hagen intill och fortsatte att springa åt det hållet fast att jag, Thyra och Lhine sprang åt andra hållet. När alla fyra sprang iväg utan henne, då satte hon full fart mot oss. ”Hallå, vänta på mig!”.

Vi var på fältet i nästan en timme, och när Lenny började frysa så bytte vi plats. Han fick springa sig varm tillsammans med hundarna medan jag satte mig i snön med kameran. Rhiva som sprang mest hade riktigt lång tunga när vi gav upp p.g.a kylan och gick tillbaka till bilen.

25 januari, 2013 | 7 kommentar »

7 kommentarer till “Spring och bus i snön”

  1. Angelica:

    Haha läckra bilder!

  2. Anna med flock:

    Åh vilka härliga bilder 🙂

  3. Malin:

    Åh så glada härliga bilder 🙂

  4. Gunilla o Tindra:

    Vilken härlig vinterdag ni fick. Man blir verkligen varm om hjärtat när man ser sina härliga golden tumla runt i snön. Tuffe o Laban håller sig nära oss, men Tindra vill gärna sträcka ut, ibland lite för långt i mattes tycke.

  5. Lalitta:

    Fina bilder!

  6. Cissi o goldentrion:

    vad härligt det låter! Och väldigt härliga bilder.

  7. Terese:

    Så härliga bilder:)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: