Det var den midsommarhelgen

Det sa bara ”Svisch!” så var man hemma igen då. Vi har haft en jättetrevlig midsommar på Lennys föräldrars lantställe, och det gick mycket smidigare med hundarna än vad jag hade föreställt mig. Vi hade med oss en himla massa kompostgaller så att vi skulle kunna sätta upp en hage och spärra av inomhus ifall att vädret skulle tvinga oss att sitta inne.

I fredags när vi kom ner till landet tog det inte lång tid innan Lenny, hans farbror och bästa kompis började greja för att få upp en provisorisk hundgård. De slog ner fyra stolpar som de spände hönsnät emellan på tre sidor och på den sista sidan ställde vi dit tio kompostgaller.

Hundarna trivdes fint i sin hundgård, och det funkade att både leka och kissa i den. Perfekt! Skugga fick de under ett parasoll. En och en fick hundarna turas om att vara ute, och även Rhiva fick prova att vara med utan koppel. Det funkade ganska så bra, men det är ju svårt att hålla ordning på sig själv med så mycket spring i benen!

På eftermiddagen fick de festa på märgben och på kvällen spelade Thyra pajas och stal kungen när vi körde kubb…

Igår tog vi bilen till skogen på förmiddagen för att hundarna skulle få rusa av sig, men alla tre var jättetrötta. Rhiva hon lufsade lugnt kring mina ben så vi gick bara en liten sväng. Det var inte mycket fart i Thyra och Lhine heller, men dom fick springa ett par budföringar mellan mig och Lenny. Mer aktivering än så blev det inte under helgen, förutom promenader och att de fick vara med och umgås, men det verkar ha varit tillräckligt.

24 juni, 2012 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: