Uppvisning i Upplands Väsby

I september blev jag tillfrågad om jag ville komma och ha freestyleuppvisning på GRK:s sektionsdagar. Jag tackade självklart ja till detta direkt. Det kändes som en stor ära att få frågan, plus att det skulle ge mig en deadline för att ha gjort ett klass III-program med Thyra.

Så idag har vi varit uppe i Upplands Väsby, på Scandic, och haft en otroligt trevlig dag på GRK:s sektionsdagar. Jag blev bjuden både på lunch och fika, och jösses så gott det var. Det var uppdukat som buffé, och till lunch fanns det bl. a. ugnsstekt potatis, panerad schnitzel och rödvinssås. Mmm! På fikabordet fick man plocka av små cupcakes och olika tårtbitar.

Uppvisningarna skedde på en grusparkering bakom hotellet. Lhine fick börja med sitt klass I-program, som vi inte kört sedan den 17 september… Det gick jättebra ändå, med lite småfel här och där p.g.a att Lhine var lite för taggad. Tjoho vad skoj det var att få köra lite freestyle igen, dessutom med belöningar i programmet! När Lhine fått sin slutbelöning var det bara att springa och byta hund lite snabbt.

Thyra laddade jag rejält, och hon fick hänga i kamptussen från bilen fram till parkeringen. Starten blev lite otajmad, men annars gick det jättebra! Tyvärr så blev det stopp efter halva låten, men när vi fått ordning på cd-spelaren igen så hoppade jag och Thyra in i låten igen. Det var full fart på Thyra, som halkade och höll på att slå omkull, och hon gapade sig genom resten av programmet.

Jag lät henne skälla, och hejade på henne, så hon fick visa upp sin glädje. Skällandet känns inte som ett problem längre, så jag vågade ta risken att det kanske kommer ett litet ljud på tävling. Förmodligen räcker det att påminna henne om att hon ska vara tyst. Detta blev premiären för vårat klass III-program och det kändes riktigt bra!

Efter uppvisningen blev jag intervjuad, med mikrofon, inför alla inne i konferensrummet. Asläskigt, och jag tänkte ”Nej!” när jag blev ombedd att komma fram, men jag överlevde. Skulle t.o.m kunna göra om det utan att tveka, bara ingen ber mig att tala fritt inför folk. Då dör jag, garanterat.

Rhiva var också med, och hon var inte blyg med att visa upp vem hon är. Oj, oj, oj. Lika galen borta som hemma. En två veckor yngre valp var med på sektionsdagarna, så hon och Rhiva fick leka lite. Det blev sånt där mysigt valpbus, med brottning och tuggande på varandra.

Vi åkte inte hem tomhänta efter den här härliga dagen, utan Goldenklubben tackade oss med en fin bukett blommor och ett badlakan med GRK:s logga på!

24 mars, 2012 | 9 kommentar »

9 kommentarer till “Uppvisning i Upplands Väsby”

  1. TjockaTjorven-En viktresa! Från 20 kg övervikt till Göteborgsvarvet2013:

    Förstår att det måste varit jätteroligt! Vad skoj!! Sen är ju freestyle väldigt roligt att se på tycker jag:-)

  2. Sara:

    Va roligt för dig! Låter som en lyckad dag. 🙂

  3. Sandra:

    Låter som en riktigt bra dag!!

  4. Terese:

    Låter som en toppendag! Roligt med uppvisning:)

  5. Ann-Sofie:

    haha tänk va du fick utmana dig själv idag Sandra (o du, så lätt dör man inte – promise!!) 😉
    Skoj att ni fick visa upp va duktiga ni är, det är ni jättemycket värda!!! Kramar till Er från oss <3

  6. Eva o guldhundarna:

    Jag var där
    Jättekul att se er dansa. Kan inte vara lätt att jobba i köket därhemma med dom där gulliga hundarna när radion spelar lite musik.
    Tack

  7. Linda:

    Kul att få den äran 😀

  8. Gabbi & Edwin:

    Vilken rolig dag ni verkar ha haft – grymt kul med uppvisning!! 😀

  9. Nathalie och Ayax:

    Härligt att det kändes bra!! 🙂 Nu kör du så det ryker imorgon! :)))

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: